mandag den 12. december 2011

COP17, lad isbjørnene drukne

Det netop overståede COP17 har skabt frustration og skuffelser ... siger de.
Godmorgen verden. Ved COP15 i Danmark for to år siden, lykkedes det den daværende regering at jokke så meget i den pesticidsprøjtede spinat, at man helt mistede troen på, at der nogensinde kommer en aftale, der gælder globalt. Og efter COP17 har det ikke ændret sig.

Imens isbjørnene svømmer for livet på arktis, tilbyder vi stadig flyrejser til Italien for en hundredelap, brokker os over benzinpriserne, hylder motorsport og køber Linie aquavit, hvis eneste særkende er, at den har sejlet nytteløst frem og tilbage over Ækvator. En oplevelsesøkonomi-joke af de helt dårlige.

Når den tidligere og den nuværende regering er ved at få åndenød over at skrige: køb, køb, køb, hvordan i himlens navn, skulle der så ske væsentlige klimaændringer?

Det er jo ganske enkelt. 
Enten får vi en masse børn, gerne lidt for mange, så der er nogle at tage af, når de om halvtres år dør af forurening og den nye istid, eller også lægger vi vores liv radikalt om, og fatter at charterejser, billigt oksekød fra Australien og jordbær i december er en saga blot. 
Hvad tror du vinder?Nej vel.

Revseren køber sig sgu snart en firehjulstrækker som trøst.
 
---

Ingen kommentarer:

Send en kommentar